Hylkegården Österlen
 

logo-hems

Inredning - Kläder - Design - Trend - Antikt - Kaffestuga

På kustvägen mellan Brantevik och Skillinge finner man Hylkegården. Här kan man njuta gott kaffe med hembakat, kakor, räkmacka, matiga pajer och mycket mer allt i genuin allmogemiljö, eller i den lummiga trädgården med utsikt över Bornholmsgattet.
I butiken som är inrymd i f.d. stallet, kan man finna allt till hemmet, från senaste trend och design till antikviteter och kuriosa och i vår klädavdelning finner man märken som Odd Molly, Lexington, Snö Of Sweden m.fl.
Vårt samarbete med konstnärer, dekorationsmålare, möbeltillverkare, antikhandlare och inredningsexperter gör att vi kan inreda det mesta från koja till slott.
Unikt för butiken är att vi i samarbete med våra leverantörer och tillverkare tar fram en egen produktserie med Österlen koppling så som vår Österlenlykta, muggar, handdukar, skålar m.m. i samarbete med Majas Cottage samt en egen doft serie i samarbete med Reunion Home ”En doft av Österlen” doftljus, oljor, tvål m.m
 

Denna sida har som syfte att presentera bolaget samt informera om öppettider,för kontinuerlig uppdatering om vad som händer just nu följ oss på Facebook. Du kan även se FB flödet här på sidan.  

Öppnar åter 1 mars

Ser framemot att få träffa er alla igen
Cecilia, Michael, Philip & Danuta

(med reservation för ändringar)

 
odd molly ester ellenora snö of sweden majas cotage lexington
 
Hitta hit med GPS, Ort: Simrishamn, Gata:Hylkegården Gislöv, Lat 55.5027 Long 14.3231