Hylkegården butiken

Butiken som är inrymd i f.d. stallet (ca 350kvm) är varsamt renoverad. Miljön ger en känsla av det genuina där foderbord, kotavlor, bjälkar samt stallfönster lever kvar i sitt ursprung. Här finner man ett brett sortiment av trevliga och annorlunda ting för hem och offentlig miljö. Allt från klassisk stil till senaste trend & design, vi tar även fram egna produkter med Österlen tema som dofljus, oljor, tvålar underlägg handdukar m.m.

Nytt för 2019 är vårt samarbete med Wiroth Interior med unika franska gobelänger som är inspirerade från 1700-1800-tals förlagor och originalen finns bl.a på Versailles Palace, Elysée Palace, Orsay museum, Mobile National och Louvren i Paris, Cluny Museum, Cloister i New York, Angers Caste m.fl. Men även på många slott och herresäten över hela världen...., Handmålade lampfötter, hästar och bokstöd som även kan special beställas i ett oändligt färgspektra enlig RAL-systemet samt matchas med exklusiva handsydda siden lampskärmar från London som även dessa går att special beställa enligt önskemål....

 


I vår mode avdelning hittar du märken som Odd Molly, Lexington, Snö of Sweden, Pernilla Wahlgren, Cat & Co, Cream, och mycket mer. 

 

 
Hylkegården antikt


Genom åren har vi handlat med dödsbo och hela hem vilket du också ser i vårt sortiment där vi blandar gammalt med nytt och på det vi kallar möbelloftet (fd halmloftet) hittar du utvalda möbler, samlarobjekt och andra roliga prylar, sortimentet varierar med säsong, tillgång och efterfrågan. Våra samarbeten med antik handlare runt om i södra Sverige gör att vi ofta kan finna det du söker.

 

Medlem i antikhandlareföreningen Ängeln-Östrelen